Saturday, July 30, 2005

Avocado and CrawfishA simple, quick and tasty dinner. Toasted bread - from Gateau bakery, this one is called Grand Blanc and is really yummy - topped with avocado mashed with garlic and lemon, and quickly sautéed crawfish with garlic and chili. Yum!

We also had some fried halloumi, cubed. It's a really good snack, I love the rubbery styrofoam feel that it has, but I realise how incredibly off-putting that must be to some. Sorry!

4 comments:

Cissi said...

Det här känns misstänkt likt den förrätt du och jag producerade under en av våra kockdueller i Linköping...Som jag minns det var det väldigt gott då! Jag undrar om inte det var den gången som våra kära respektive gjorde en mindre god efterrätt, nämligen polentakakan med physalis i?

Anne said...

Hmm.. undrar om inte vi hade både för- och efterrätt? Jag tror att vi gjorde nån slags fuskcheesecake med lingonsylt, pepparkakor och philadelphia.. Fast de hade polenta i varmrätten, på nåt sätt.

Jo, onekligen rätt likt den förrätten tror jag! Fast vi hade nåt konstigt bröd, nån söt hönö-kaka eller nåt sånt? Det var i alla fall den gången våra raringar tyckte att vi skulle laga nåt på prydnadspumpa. *minns*

Kelly said...

Yummy photo! This dinner looks delicious!

Cissi said...

Du har nog rätt i att det inte var samma gång trots allt, däremot är jag säker på att de gjorde den där vidriga kakan vid ett av tillfällena...