Thursday, April 27, 2006

Foodie Gifts: Care Package from Brownie PointsI am seriously so spoiled.

Just look at what I got in the mail the other day. It was a huge care package, from the awesome McAuliflower, keeper of the delicious Brownie Points blog. It totally made my day - I'm so very thankful to have a friend like her! And, while I'm not completely US-lingo-riffic, I believe she earned herself some major "brownie points". (Ha, ha, ha.)


Starbucks. Oh, Starbucks. And peanut butter candy. What else does a girl need?


My first Caramel Mocha.

7 comments:

Anonymous said...

I am soooo jealous!!!

Frida said...

Hej, har du sett att vi medverkar i samma tidning? Du med dina tjusiga matbilder och jag med en artikel :-) Världen är mindre än man tror.

Anne said...

Frida - nääe! Vad häftigt :) Mina bilder såg jag ju i tisdags, har skrivit en post om det som jag precis tänkte lägga upp, men inte visste jag att det var du som var den Frida. :) Är du bra sådär i största allmänhet på digitala systemkameror? Jag är velig som sjutton, och skulle behöva lite goda tips :)

Frida said...

Nja, jag är mer inne på att skriva om andra som berättar om kameror :-) Men jag har ju lite folk runt mig som kan (sitter vid KoB-redaktionen den här veckan). Är det tips på bra kameror du vill ha?

Om du mejlar mig vad du vill använda kameran till, och vilken prisklass du kan tänka dig, så kan jag passa frågan vidare.

Frida said...

Sorry, min mejl står visst inte på min blogger-beskrivning. Du kan mejla till fridandersson at hotmail.se

Frida said...

Hrm, ursäktar mig med att det är lunch snart och mina tankar är fördunklade av hunger :-)

fridandersson at yahoo.se ska det vara. Pinsamt...

Jocelyn:McAuliflower said...

I am so happy to have made your day Anne!

Glad to spread the joy that is ubiquitous Starbucks. :)