Thursday, January 20, 2005

My blog is moving

New address!
When I decided to start a blog, I had a real hard time finding a good name for it. I settled on Where's My Dinner, but I never really liked that much. Today, I've switched to Anne's Food, which is much more descriptive of what this is really about. New address too - so please update your bookmarks. You can now find this blog at http://annesfood.blogspot.com


Sorry for any confusion caused.

3 comments:

kissekatten said...

Mat och katter är helt enkelt två av de viktigaste sakerna här i livet. Dock är jag i princip ny som matbloggare, men det är kul att försöka bidra lite istället för att bara läsa andras bloggar, bl.a din :-) Och ibland blir jag nästan sugen på att börja äta kött igen.. Fy dig :-)

Jag är i Stockholm i princip varannan vecka, onsdag kväll till måndag morgon (och jobbar då hemifrån), men jag har inte haft möjlighet att jobba hemifrån de senaste veckorna p.g.a. projekt, så pojkvännen har fått komma ner till Gbg istället. Men i och med att han ändå längtar hem så är det ju bara bra, och så slipper jag och katterna åka tåg. I vilket fall som helst så vore det definitivt kul att ses.

Hur går det med Créme Brulée-brännaren förresten? Jag har haft en snål höst och vinter pga en resa som vi gjorde i december, men nästa vecka skall jag äntligen köpa en.

FamiljenFriluft said...

Tjaba. Tycker att ditt nya namn på bloggen är bättre än det förra, faktiskt. Bra jobbat. Tror jag såg dig på konsum i Orminge härom dagen, men jag var för trött och ofokuserad för att komma på varifrån jag kände igen dig förrän jag hunnit halvvägs hem, och då ville jag inte gå tillbaka och hälsa.

Hoppas allt är bra, i alla fall och lycka till med det fortsatta bloggandet på den nya bloggen!

Mona said...

hello sweden, from ny! come visit my nyc restaurant blog!
found yours off of kiplog. i'll be checking in now more often!