Wednesday, February 01, 2012
Crock-Pot Minestrone Soup
It's cold outside. No wonder, perhaps, as I live in Sweden, but we've actually had a very mild winter this year. This week however, we're going through some sort of cold snap, and it's very chilly. Perfect soup weather, though. And always, perfect crock-pot weather. I really do like this "gadget", allowin me to cook while being at work. It's very handy. And the results are very tasty.
Crock-Pot Minestrone Soup
450 g minced beef
1 yellow onion, chopped
2 garlic cloves, minced
2-3 carrots, diced
400 g tinned cherry tomatoes
1-2 tsp dried oregano
1 litre beef stock
200 g dried pasta (I use elbow macaroni)
salt, pepper
Brown the meat, onion and garlic, before adding to your crock-pot. Drain any extra fat.
Add carrots, tomatoes, oregano and beef stock, put your crock-pot on "low" and let it cook for 8 hours or so.
About half an hour before serving, add the macaroni. Put the crock-pot on "high" for the remaining half hour, or until the pasta is cooked through.
Season with salt and pepper, and serve with grated parmesan.
Recipe in Swedish:
Minestrone i crock-pot
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
ÅH så gott! Soppa är ju verkligen perfekt när det ska bli så kallt! :)
Så roligt att höra att du är nöjd med vagnen, ska bli ett nöje att få använda den med :) Hur länge har ni kunnat ha vagnen till din son, får han fortfarande plats? :)
Jajamensan, han får fortfarande gott om plats! :) (går in och skriver på din blogg också så du ser.)
Ja paj är ju något man inte gör så ofta kanske men alltid skoj att prova nya recept, det blir ju också en utmaning då :D
Vilket bra råd med att ha sittdelenbakåtvänd istället, det tål att tänkas på när det är dags! :) Skönt att ni kunnat ha vagnen så länge, är ju en bra investering då!
Post a Comment