Friday, October 22, 2010
Happy 6th birthday, blog!
Six years. It's been a while. And I still love blogging, and I still feel like it's so rewarding, I certainly have no plans on stopping!
Oh, I really wish I could have made a cake to show you today - and I should have, well in advance. Except I didn't get around to it. And this past week - well, my husband has been on a business trip so I've been on my own with Titus. It's been great, but the little guy got a cold and an eye infection, and had to stay at home from daycare. Which meant I had to stay at home, too. Which also meant cake didn't happen.
But it will - eventually. And this year, I thought I'd take requests. I've already made Princess Cake, Black Forest Cake (Swedish style), Budapest Roll, Oscar II:s cake (which is the one in the photo, and closely resembles the almond cake IKEA serves and everyone loves), and last year a humble vanilla bean jelly roll. What should I make this year? I have no idea, so I'll leave it up to you!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
22 comments:
Congratulations, Anne! I usually read without commenting but this seemed a good opportunity to tell you how much I enjoy your blog (:
As for a cake, I'm a horribly unimaginative baker, so I'll leave that to others.
Congrats! That's a lot. To many more then!
Cheers,
Rosa
Får man önska tårta?... man kanske kan få en chokladbiskvitårta eller Gustav Adolfsbakelser ( jag har tänkt att jag skulle äta en de senaste 27 åren ( sen jag hörde talas om dem första gången ) men det har ännu inte blivit av.
Grattis Anne. Och Bloggen :)!
Jag firar snart fem år. När jag började så såg jag knappt fem dagar framför mig. Kan inte heller tänka mig att sluta, jag har haft kortare avbrott, men slutar gör jag inte.
Och mazarintårta!
Let see, first happy 6th and I vote for a very basic multi layed vanilla cake.
Hihi!! Så härligt ändå, SEX hela år! Ja, det är bra länge de och så roligt att läsa att du "still going strong"! Du är liksom bäst ju! ;-)
Eftersom du är min allra värsting-favorit till matbloggare och den som jag följt allra längst och den blogg överhuvudtaget jag började följa först av alla så önskar jag att du gjorde en Schwarzwaldtårta! Det var också den allra första Kryddburks-firar-tårta jag själv gjorde till 1-årsdagen på Kryddburken... Må så gott och STORT grattis till dig Anne och din matblogg!! Kram från Öland
Congrats! I've enjoyed your blog for a long, long time.
Congratulations!
I would prefer Sachertorte!
Fin blogg. Pavlovatårta är väl för enkelt antar jag, men det är gott.
Tack för en trevlig lunch i går.
Anette
Happy blog birthday, Anne! I've made quite a few of your dishes over the last few years - most recently the gingered chicken meatballs :)
Grattis och tack för en fantastisk blogg, man får alltid inspiration av dig =)
Pavlova tårta, fast med hemmagjord vaniljkräm och färska röda vinbär, fantastiskt gott!
This is so cool. Do you make vegetarian cakes also?
Thanks so much everyone :) Kryddburken - Schwarzwald är ju just Black Forest, så det har jag gjort :)
Pavlovas - I've made them before, but they're also my favorite so I just might do a repeat..
Mazarintårta - intressant... jag hittade en otroligt god mandelbotten i ett av recepten från Årets konditor, som jag tänkte experimentera lite med.
Gustav Adolfsbakelser är helt klart en idé - verkar vara svårt att hitta något "definitivt" recept bara...
Sachertorte - yum, good idea!
Clarence - well, they're all vegetarian, but definitely not vegan. I don't bake vegan, no - I'm really not fond of many of the dairy alternatives. And well, I don't really have a reason to :)
Happy! Happy!
That brilliant Nutella cake demands a rematch :D
Wow 6 years thats amazing! Bake whichever cake tastes your fancy, I'm sure it will be delicious
Happy blog birthday! Din var en av de första matbloggar jag hittade, och den ligger fortfarande högst i bokmärkesfliken. :) Tack för all inspiration!
Jag har inget specifikt tårtönskemål, men tipsar om att du kan baka rättvisemärkt och delta i Fairtrade Challenge: http://fairtradechallenge.se/
(Då kan du dessutom tävla hos Taffel!
http://skafferiet.taffel.se/2010/10/22/tavling-baka-schysst-kaka-till-fairtrade-challenge/)
Happy 6th Birthday! I look forward to reading more of your posts! :)
Belated happy birthday to your blog! :-) You shouldn't stop blogging about foods and recipes coz it really helped me out a lot. I often try your recipes and they helped me shed a few pounds. Thanks!
Grattis på födelsedagen bloggen! Lite i efterskott!
Congratulations, Anne! I'm VERY happy to hear you're not going to stop blogging! All the best!
Post a Comment