Thursday, August 27, 2009

Confetti Risotto

confettirisotto

When I grew up, "risotto" meant regular long-grain rice with stuff in it. It was commonly served for school lunch, with little bits of ham, corn and peas, and it was really quite awful. But the combination wasn't bad, and I thought I should make a classic, creamy risotto but with those same add-ins. Perfect!

7 comments:

foodcreate said...

Look's so Delicious can't wait to try it ...





Have a wonderful Day ~~~

Jessica said...

Did you get ham in yours? How unfair!

Malin Strid said...

Ha, det tog flera år in i vårt förhållande innan jag lyckades övertyga min numera make att vi borde äta risotto. "Blääää, ris-otto!" tyckte han... ...tills jag beställde in en skaldjursrisotto på en bättre restaurang.

Nu är han en utmärkt risottokock, och jag får nästan hålla emot ibland, man måste ju inte äta just risotto varje gång det ska var god mat.

Restaurante Valerie said...

yum yum looks really good!

Amelia A. Sorensen said...

It is contagious trust me; I will bake them soon. I also found this to be true with Buffy as well. You can't move into an all-girl dorm with a Buffy/Angel obsession and not become rabidly infected yourself.

Annika K said...

Har du ngt recept? Min dotter önskar sig "krämig" risotto till
Middag nästa vecka. Inte såndär klassisk italiensk risotto utan mer sådan som du lagat.

Anne said...

Min risotto är mer eller mindre italiensk, så jag vet inte helt vad du är ute efter. Recept finns i menyerna till höger, men det är i stort sett hackad lök fräst i olja och smör, arborioris, en skvätt sherry eller vitt vin, och så buljong sakta tillsatt. Totalt ca 20 minuter. Parmesan och vad man nu villha i på slutet :)