Sam - no, this time, I used store-bought sugar paste. And I problably will for the wedding too (yes, this was a trial run for a friend's wedding in May) but somewhere in between I'm definitely going to try my own rolled fondant too. It doesn't seem too difficult. :)
A-K - not so sure that there is a difference! It's called sugarpaste here - but as far as I can tell, it's the same as rolled fondant. Or at least very similar.
Verkligen snyggt! Jag har erbjudigt mig att göra min systers bröllopstårta, men hon tvekar... Tror inte att jag skulle lyckas lika bra som du dock! Tack för en alltid lika trevlig blogg!
Jättesnygg tårta! Stilrent. Har en fråga somm inte är så kopplad till inlägget..men vet du om det finns att få tag i, hyfsat tillgängligt och okrångligt, chocolate chips typ Hershey's eller nån svensk motsvarighet? Det känns lite omständigt att alltid hacka all choklad..(lyxproblem..)
Hannele - njae, ingen jättelätt fråga det där. Dels kan du - nog - köpa amerikanska chocolate chips på Gray's American Food Store, men det är ju bara i Sthlm. Sen har Chocovic chokladpellets som ungefär i samma storlek, köpte precis 1,5 kilo av det själv. Finns på Martin Ohlsson, men du behöver kort för att handla där. I övrigt.. så kan jag nog bara rekommendera att du tar en dag och hackar riktigt mycket choklad. Förvara i en tät burk, så har du så du klarar dig ett tag :)
19 comments:
It looks sooo delicious :)
you should be proud! yes!
Yeah!
With some practice with the frosting and new filling it will be perfect fór the wedding! You are the best!
Ooo... it's so pretty! and looks totally yummy too.
OMG, Anne, this is definitely something!
and so you should be,
very pretty.
Did you make the sugar pastr?
Anne, it's very pretty! You should be very proud!
Thanks everyone :)
Sam - no, this time, I used store-bought sugar paste. And I problably will for the wedding too (yes, this was a trial run for a friend's wedding in May) but somewhere in between I'm definitely going to try my own rolled fondant too. It doesn't seem too difficult. :)
Beautiful!
What is the difference between fondant and sugar paste?
A-K
A-K - not so sure that there is a difference! It's called sugarpaste here - but as far as I can tell, it's the same as rolled fondant. Or at least very similar.
Oh my god vad duktig du är. Riktigt riktigt snyggt!!
Verkligen snyggt! Jag har erbjudigt mig att göra min systers bröllopstårta, men hon tvekar... Tror inte att jag skulle lyckas lika bra som du dock! Tack för en alltid lika trevlig blogg!
Anne, your cake looks FANTASTIC!!
Beautiful!!
I've made cakes with sugarpaste and it's so hard to make it look sleek and smooth, you did it perfectly!
Wow, this looks divine and food-magazine-perfect!
Jättesnygg tårta! Stilrent.
Har en fråga somm inte är så kopplad till inlägget..men vet du om det finns att få tag i, hyfsat tillgängligt och okrångligt, chocolate chips typ Hershey's eller nån svensk motsvarighet? Det känns lite omständigt att alltid hacka all choklad..(lyxproblem..)
You should most certainly be proud! That looks awesome!
Hannele - njae, ingen jättelätt fråga det där. Dels kan du - nog - köpa amerikanska chocolate chips på Gray's American Food Store, men det är ju bara i Sthlm. Sen har Chocovic chokladpellets som ungefär i samma storlek, köpte precis 1,5 kilo av det själv. Finns på Martin Ohlsson, men du behöver kort för att handla där. I övrigt.. så kan jag nog bara rekommendera att du tar en dag och hackar riktigt mycket choklad. Förvara i en tät burk, så har du så du klarar dig ett tag :)
Fabulous job!
It's gorgeous!
Post a Comment