tag:blogger.com,1999:blog-8814165.post6089349322878561976..comments2024-03-21T07:01:34.573+01:00Comments on Anne's Food: Toasted Oat Sourdough BreadAnnehttp://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-7449882320022718342008-04-30T00:08:00.000+02:002008-04-30T00:08:00.000+02:00Thanks for the recipe, the bread is deliciou! In f...Thanks for the recipe, the bread is deliciou! In fact, it is my choice for BBD#9 :DTatterhttps://www.blogger.com/profile/17607712445910048839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-31368307009198294122007-02-05T20:38:00.000+01:002007-02-05T20:38:00.000+01:00Therese - prova, och se om det blir annorlunda. De...Therese - prova, och se om det blir annorlunda. Det borde ju bli bättre vätskehalt i alla fall. <br /><br />Nefritite - ooh, I haven't blogged about that yet, have I? I have a recipe for a starter, that you feed for several days. I don't know if it's great - from what I've seen in other people's pictures, it's not - but it's what I use whenever a recipe calls for sourdough. I'll try to get it up soon.Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-57078325051528318852007-02-05T17:53:00.000+01:002007-02-05T17:53:00.000+01:00Hi Anne
the bread looks really good.
Do you have ...Hi Anne<br /><br />the bread looks really good.<br />Do you have a recipe for the rye sourdough? I have tried to bake sourdough breads before using Dan Lepard's book but my breads ended up being quite heavy and not airy at all.<br />I'd like to try this one.Nefrititehttps://www.blogger.com/profile/16197854687410537624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-49252745068801874932007-02-05T13:38:00.000+01:002007-02-05T13:38:00.000+01:00Rödbetsskivorna slås ju sönder en del i assistente...Rödbetsskivorna slås ju sönder en del i assistenten, men visst blir det bitar av dem. Det är gott med de bitar som blir inuti brödet, tristare med de som hamnar utanpå. Reagerar du också på den väldigt lilla mängden vatten? Hm, kanske ska det ETT försök till och då mixa rödbetorna innan.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-21478923637131836262007-02-05T10:50:00.000+01:002007-02-05T10:50:00.000+01:00Therese, skumt. Läste receptet igår kväll - ska ve...Therese, skumt. Läste receptet igår kväll - ska verkligen rödbetorna vara i skivor? Blir det inte bitar i brödet då? (Ser inte ut så på bilden, alls.) Funderar på om man skulle mixa dem först, kanske. Eller testa med färska, rivna rödbetor istället. Det känns som att det kan vara nåt sånt som är fel, kanske?Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-55113806957138988682007-02-05T09:52:00.000+01:002007-02-05T09:52:00.000+01:00Anne: Det blir ingen deg av det, utan snarare en m...Anne: Det blir ingen deg av det, utan snarare en massa mjöl som åker runt i assistenten. Själv tycker jag att det är märkligt lite vätska i brödet. Degen blir jättehård, jäser inte och brödet blir inte så mörkt utan får en trist grå färg. Om du testar det kan du väl meddela hur det blir för dig! Jag har gett det tre försök tror jag, inget har blivit bra. Underbar smak, men konsistensen och utseendet: Näe...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-66132634906919237812007-02-05T09:47:00.000+01:002007-02-05T09:47:00.000+01:00It looks delicious! I love baking my own bread - ...It looks delicious! I love baking my own bread - the fragrance from the oven makes it all worth the effortAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-43981349314842404772007-02-05T08:01:00.000+01:002007-02-05T08:01:00.000+01:00Thanks for the recipe.This is best for health thou...Thanks for the recipe.This is best for health though.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-43544807093882999772007-02-04T21:43:00.000+01:002007-02-04T21:43:00.000+01:00Hi,
www.foodfriends.com would suit your purposes t...Hi,<br />www.foodfriends.com would suit your purposes to meet friends in the food industry.<br />Liked your bread recipe.<br />GuyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-50733691716019653372007-02-04T16:37:00.000+01:002007-02-04T16:37:00.000+01:00Kajsakarin - åh, ja, det måste kännas lite tungt j...Kajsakarin - åh, ja, det måste kännas lite tungt ja! Åhh.. :)<br /><br />Kevin - absolutely, I'm sure it will.<br /><br />Therese - nä, det har inte testat! Men jag kanske ska prova då - vad är det som blir fel för dig?Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-64611881237432105312007-02-04T16:17:00.000+01:002007-02-04T16:17:00.000+01:00Eftersom du har Riddarbageriets brödbok: Har du pr...Eftersom du har Riddarbageriets brödbok: Har du provat rödbetsbrödet i den? Är väldigt nyfiken på vad jag gör för fel med det brödet nämligen och om jag är den enda som konstant misslyckas med det?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-69820126668091681542007-02-04T15:43:00.000+01:002007-02-04T15:43:00.000+01:00Anne,
I'll have to try that. I don't have a rye so...Anne,<br />I'll have to try that. I don't have a rye sourdough, but I suspect my white sourdough would work as well.Kevinhttps://www.blogger.com/profile/01385923797403540154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-198047130636834232007-02-04T15:23:00.000+01:002007-02-04T15:23:00.000+01:00Brödet ser verkligen gott ut! Och katterna är så s...Brödet ser verkligen gott ut! Och katterna är så söta, om jag inte var en aning allergisk skulle jag genast tinga en! Sonen, 4 år, började gråta en dag när vi mötte en katt på gatan: -Får jag aldrig en katt nångång?! sa han när han lugnat sig något.Då värkte det i modershjärtat kan jag lova.Kajsakarinhttps://www.blogger.com/profile/14090423368856688661noreply@blogger.com