tag:blogger.com,1999:blog-8814165.post7911927863639898223..comments2024-03-18T11:23:11.948+01:00Comments on Anne's Food: Fizzy Cassis drinkAnnehttp://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-33183685508163118582013-02-01T07:48:46.760+01:002013-02-01T07:48:46.760+01:00Wow! I am not a drinker too but I wanna taste that...Wow! I am not a drinker too but I wanna taste that :) Cool blog..I am following you!<br /><br /><br />http://reienigma.blogspot.com<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01689455819324675065noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-19483662891870050122013-01-28T19:25:48.044+01:002013-01-28T19:25:48.044+01:00Foodycat - it was something like 2.2%, so a little...Foodycat - it was something like 2.2%, so a little alcohol but very little :-) <br /><br />OTC - Åh hoppas du hittar lite :-) Ta Creme de cassis annars, det var det i originalet men jag var för snål/lat för att skaffa :-) Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-26966098283484364652013-01-28T16:48:55.120+01:002013-01-28T16:48:55.120+01:00Åååå, vad det låter läskande och gott. Jag älskar...Åååå, vad det låter läskande och gott. Jag älskar svartvinbärssaft, och gin, dessutom!<br /><br />Mina föräldrar har svartvinbärsbuskar i deras trädgård men de har varit lite skröppliga sista två sommrarna (både mina föräldrar och buskarna) så vi har inte fått någon bra skörd. Annars brukar mamma koka upp svartvinbärs gele och saft åt oss alla. Kanske jag kan få saft från en import affär eller IKEA. Jag får väl göra lite Research som de säger här... <br /><br />Tack för receptet!<br /><br />Off The Cuff https://www.blogger.com/profile/03078816307855706879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-41718657562956539712013-01-28T13:28:45.265+01:002013-01-28T13:28:45.265+01:00Is the cider you get not alcoholic? These look lov...Is the cider you get not alcoholic? These look lovely, but I'd probably use black currant liqueur, gin and hard cider!Alicia Foodycathttps://www.blogger.com/profile/11931796992646884249noreply@blogger.com