tag:blogger.com,1999:blog-8814165.post6983805757983821291..comments2024-03-18T11:23:11.948+01:00Comments on Anne's Food: Broad beans & Bresaola on toastAnnehttp://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-44661374032626944312007-11-17T12:07:00.000+01:002007-11-17T12:07:00.000+01:00These look lovely Anne - great entry for DMBLGiT. ...These look lovely Anne - great entry for DMBLGiT. I'll keep this in mind for next year's broadbean season, and I think it will make my husband very happy.Annemariehttps://www.blogger.com/profile/13611096567139013824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-80875753681268921812007-10-17T18:45:00.000+02:002007-10-17T18:45:00.000+02:00Oh yummy! That looks so similar to somethign I ma...Oh yummy! That looks so similar to somethign I made over the summer:<BR/>http://www.cooksister.com/2007/07/broad-bean-cros.html<BR/><BR/>And I imagine the taste will be similar to my beloved habas con jamon. I could just live on broad beans...Jeannehttps://www.blogger.com/profile/12325204219395014329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-46675482613219813892007-10-10T22:14:00.000+02:002007-10-10T22:14:00.000+02:00Men hallå...om jag sett detta igår kunde jag köpt ...Men hallå...om jag sett detta igår kunde jag köpt mer Bresaola idag....Nu är den slut!!!<BR/>Hoppas din mat smakade...och att det gick bra för den andra hälften. Höll tummarna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-80853511841947846992007-10-10T09:14:00.000+02:002007-10-10T09:14:00.000+02:00When there are no beans available substitute avaca...When there are no beans available substitute avacado. Looks good!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-88867981479687660492007-10-10T04:37:00.000+02:002007-10-10T04:37:00.000+02:00Found it...another word for fava bean...something ...Found it...another word for fava bean...something I have never tried but this is so yummy looking I think I will have to!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-66473888247918953512007-10-10T04:35:00.000+02:002007-10-10T04:35:00.000+02:00Wow Anne, that is so pretty! I'm not even sure wha...Wow Anne, that is so pretty! I'm not even sure what a broad bean is, but I am going to find out!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-87704790812407372542007-10-09T23:15:00.000+02:002007-10-09T23:15:00.000+02:00Oh vad gott det ser ut, och låter. Höstmörker, mat...Oh vad gott det ser ut, och låter. Höstmörker, matiga smörgåsar och en kopp the... Kan funka.Fridahttps://www.blogger.com/profile/10535441920288166143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-836123032941811782007-10-09T18:14:00.000+02:002007-10-09T18:14:00.000+02:00Idag blev jag såååå glad! Jag har konstaterat att ...Idag blev jag såååå glad! Jag har konstaterat att jag är inte ensam! Läste tidigare idag en artikel om en viss dam (du...) som var "besatt" av sin matblogg. Hela min omgivning börjar nog undra om jag blivit sjuk på något vis....Jag håller inte reda på riktigt 200 matbloggar så jag förstår att du är upptagen....Roligt att läsa om dig!Min man nickade igenkännande när jag sa att det finns fler som får äta halvvarm mat pga fotografering...hihihi. Välkommen till min blogg så har du 201 o hålla reda på!<BR/><BR/>annamariasmatblogg.blogspot.comannamariahttps://www.blogger.com/profile/12457144578050330494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-91580761748728232782007-10-09T17:12:00.000+02:002007-10-09T17:12:00.000+02:00There's a nice variation on this where you add abo...There's a nice variation on this where you add about a 1/4 cup each of mint and parsley. It's popular in the American south as an appetizer spread.Joehttps://www.blogger.com/profile/03124586176954954252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-11190313940659453912007-10-09T13:41:00.000+02:002007-10-09T13:41:00.000+02:00Jaa! Perfekt, det här gör jag ikväll! Jag har förr...Jaa! Perfekt, det här gör jag ikväll! Jag har förresten provat de där frysta bondbönorna jag skrev om tidigare, de var tyvärr inget vidare... Mjöliga och trista. Provar en gång till men ska tina upp dem långsamt och med omsorg.Hemliga kockanhttps://www.blogger.com/profile/02869375700958119286noreply@blogger.com