tag:blogger.com,1999:blog-8814165.post642743056482689239..comments2024-03-21T07:01:34.573+01:00Comments on Anne's Food: Cookbook watch - big, huge cookbooksAnnehttp://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-74260381912047158062010-11-02T02:58:29.422+01:002010-11-02T02:58:29.422+01:00I should buy this book. . Looks like it has a lot...I should buy this book. . Looks like it has a lot of yummy stuff =)daphnehttp://healthyflat.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-80029989145259977982010-11-01T20:43:50.539+01:002010-11-01T20:43:50.539+01:00Jag har en kluven inställning till Allt om mat. Ja...Jag har en kluven inställning till Allt om mat. Jag har prenumererat några gånger och de sista två gångerna så har jag tänkt att jag aldrig lär mig typ. Jag gillar inte tidningen men böckerna är ganska bra. Förenklandet finns i flera andra kokböcker, jag har en som jag knappt använder och som jag retar mig på varje gång jag öppnar den. Man vet att ett "riktigt" recept har steg 1 - 15 och så är det reducerat till 1 - 4. Och vad hände med de elva emellan?<br />Ska fundera på saken.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-47903554880858977122010-11-01T18:13:56.939+01:002010-11-01T18:13:56.939+01:00vi har en gamal Bonnier bok som vi haft inom famil...vi har en gamal Bonnier bok som vi haft inom familjen i flera år. Det är hysteriskt roligt att titta på gamla bilder och meny förslag. Själv har jag inhandlat den nya utgåvan för att som du säger ha bastemperaturer och så :)Zeehttps://www.blogger.com/profile/11504105694800511170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-48116685610492419292010-11-01T16:53:39.143+01:002010-11-01T16:53:39.143+01:00Hmmm...nu måste jag nog gå och inhandla en större ...Hmmm...nu måste jag nog gå och inhandla en större resväska! Vi ska nämligen fira jul i Sverige och då ska jag minsann till bokhandeln och storhandla!! Tack för bra tips!Lenahttps://www.blogger.com/profile/01319515598220669521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-39225115467360161782010-11-01T15:36:55.552+01:002010-11-01T15:36:55.552+01:00Men så taskigt av dem. Om jag säger så här då: gil...Men så taskigt av dem. Om jag säger så här då: gillar du i allmänhet Allt Om Mat? Det här är ju liksom deras recept, i en ny samling. (En del av dem har varit med i andra böcker.) Om du gillar deras upplägg, ja, då gillar du den här. Jag är inte superduperförtjust - de förenklar lite väl ibland tycker jag - men å andra sidan är de riktigt pålitliga tack vare sitt provkök och det gillar jag. Inga chansningar liksom, det BLIR bra.Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-397756178650911022010-11-01T14:06:42.207+01:002010-11-01T14:06:42.207+01:00De rackarna har varit inslagna i plast i bokhandel...De rackarna har varit inslagna i plast i bokhandeln.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-23367279207251872172010-11-01T13:03:57.978+01:002010-11-01T13:03:57.978+01:00Den ÄR riktigt fin, tycker jag. Inte riktigt en ba...Den ÄR riktigt fin, tycker jag. Inte riktigt en baskokbok, men den kan ersätta många andra bas, om man säger så. Gå och bläddra lite! :)Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8814165.post-41366903877198581612010-11-01T12:43:41.111+01:002010-11-01T12:43:41.111+01:00Jag såg allt om mat-kokboken och har vägt till och...Jag såg allt om mat-kokboken och har vägt till och från. Jag VILL ha den, men MÅSTE jag ha den. Bokhyllan är så j-a sprängfylld nu att jag har sålt en hel del böcker. Som grundläggande kokböcker så har jag, bl a den rutiga (köpt när jag började plugga på universitetet!). Tycker du att den är värd att ha som mer än en "grund"?Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com